Így kérjen árajánlatot

Az ajánlatkérés összesen 3 lépésből áll:

  1. Az oldal alján megtalálja az Árajánlatkérő űrlapunkat, amelyben kiválaszthatja a szolgáltatásokat, amelyek érdeklik.
  2. Az űrlap végén csatolhatja hozzá a kitöltött Családfa adatlapot.
  3. Végül kattintson a Küldés gombra!

Már az ajánlatkéréskor fontos elküldeni minden olyan adatot a családjával kapcsolatban, amelynek birtokában van, hiszen ez alapján tudjuk majd eldönteni, hogy van-e elég adatunk a kutatáshoz, ezután meg tudjuk becsülni, mennyi időbe fog telni, és előre láthatóan, mit tudunk elérni.

Kérjük, hogy töltse le/mentse el számítógépére az adatlapot, amely egy interaktív, kitölthető PDF fájl.

Útmutató az Adatlap kitöltéséhez

A Windows PDF megjelenítő programjával is használható, azonban a legtöbb böngészővel megnyitva könnyedén írható bele, operációs rendszertől függetlenül. Használható: Brave, Chrome, Chromium, Microsoft Edge böngészőkkel, Adobe Acrobat és más mobilos, számítógépes PDF megjelenítő, olvasó alkalmazásokkal.

A legalsó szövegdoboz a Célszemély felirattal, annak a személynek adatait tartalmazza, aki számára a családfa készülni fog, ő lesz a kiinduló személy, akinek a felmenőit kutatjuk. Felette lévő sorba a szülők adatai, a felett a nagyszülők adatai következnek, és így tovább.

Nem baj, ha nincs birtokában az összes adatnak, azonban lehetőség szerint érdemes a hozzátartozóknál rákérdezni, hogy ki tudnák-e egészíteni az adatlapot. Amennyiben nem tudja a pontos dátumokat, úgy körülbelüli dátumot is megadhat [pl. kb. 1890 vagy 1888-1891(?)], ha a pontos nevet sem tudja, akkor keresztnevek vagy becenevet is beírhat.

Miután kitöltötte, mentse el, és csatolja a fájlt az alábbi ajánlatkérő űrlaphoz a Choose File gombra kattintva!

Árajánlat kérése


Adatkezelési tájékoztató

Mi történik az árajánlatkérés után?

  1. Amint beérkezett hozzánk az űrlap és az adatlap, rövidesen átnézzük, és ha szükséges, a megadott elérhetőségek egyikén keresni fogjuk, hogy pontosítsuk a megrendelés részleteit, vagy a még felmerült kérdéseket tisztázzuk.
  2. Ezután e-mailben kiküldjük az árajánlatot.
  3. Amennyiben azt elfogadja, szerződést kötünk a megbízásra, és el is kezdődhet az érdemi munka, amely során munkatársaink azon lesznek, hogy lehető legtöbb információt feltárják az Ön családjáról.